Amsterdam Talks Sex: Unlimited Orgasms

Amsterdam Talks Sex: Unlimited Orgasms

Let’s talk about sex, baby!

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie Amsterdam Talks Sex maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat je wilt weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex vieren we die diversiteit en willen we een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.

Op de vooravond van Internationale Vrouwendag nodigen we je uit voor een zinderend hoogtepuntje in ons programma! Na het voeden van het vrouwenlichaam en het prikkelen van de smaakpupillen maken we de tongen los in de talkshow ‘Amsterdam Talks Sex’ met het onderwerp ‘Unlimited Orgasms’. In het middelpunt van de avond staat het vrouwelijk welzijn én het vrouwelijk orgasme. Voor vrouwen en iedereen die van vrouwen houdt.
 

Plein Tafel: Women’s Wellbeing

Chef Zoë van Broekhoeven neemt ons mee op een culinair avontuur en stelt een tafel samen met gerechten uit verschillende culturen rond de wereld. Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen vanwege zijn voedende eigenschappen voor het vrouwenlichaam. Wil je meer weten over welke voeding goed is voor jou als vrouw? Welke gerechten wereldwijd gekozen worden op optimaal voor ons lichaam te zorgen? Ontdek de geheimen van voedzame ingrediënten en verborgen recepten uit diverse culturen!

Amsterdam Talks Sex: Unlimited Orgasms

Na de eettafel duiken we met een open blik en gevoede geest in een talkshow waar we spreken over een onderwerp dat voor velen in mysterie gehuld is: het vrouwelijk orgasme. We doen een poging deze mythe te ontrafelen en gaan op zoek naar inzichten en ervaringen.

Te gast in de talkshow zijn Elise van Alderen en Anita Groeneveld en er is een poetische performance van Ludwika Jakubowska!
 

Elise van Alderen (1978) is seksuoloog en arts, gespecialiseerd in de behandeling van seksuele problemen bij vrouwen. Ze is eigenaar van een seksuologiepraktijk, geeft scholingen en lezingen, verkoopt 3D-clitorissen en begeleidt bijeenkomsten over vrouwen en seksualiteit. In essentie hoopt Elise met haar expertise bij te dragen aan het creëren van een samenleving waarin gelijkwaardigheid de norm – en realiteit – is. Daarin laat zij zich leiden door de overtuiging dat aandacht voor seksualiteit niet kan ontbreken, omdat er juist ook op seksueel gebied sprake is van grote ongelijkheid, ten nadele van vrouwen.

Anita Groeneveld: Sinds 2015 train ik het Vallei-orgasme en ik ben er zó enthousiast over dat ik graag wildat álle vrouwen de weg naar hun seksualiteit opnieuw leren kennen en gaan (her)waarderen. Dit is mijn levensmissie geworden en daarom coach ik vrouwen al sinds 2017 op het pad van het Vallei-orgasme. Ik begeleid groepen en individuele vrouwen. Het sluit aan bij hoe ik vroeger al voelde dat seksualiteit onze levensenergie is en onze bron van kracht. Nu weet ik ook dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn seksualiteit en daarmee mijn plezier in het leven. Voor mij bestaat bewustzijnsontwikkeling niet zónder het trainen van je seksualiteit. Zie ook mijn website www.levenslustcoaching.nl

Ludwika (zij/hen/hij) is kunsthistoricus en kinkster. Ze is een queer erotische poëzie schrijver en performer in de breedste zin van het woord. Hun werk bevat thema’s zoals intimiteit, seksualiteit, kink, gender en het queer zijn met elementen van humor en culturele referenties. Zij hoopt om licht te schijnen op onderwerpen die als taboe worden gezien en om ruimte te geven aan kwetsbaarheid.

Kosten: vanaf 11 euro

Amsterdam